Masterclass Zang

Bewust van je stem

Techniek en persoonlijke ontwikkeling

Bewust van je stem
Van januari t/m mei 2024 geef ik weer maandelijks een Masterclass Zang waarin er aandacht is voor techniek en persoonlijke ontwikkeling. We werken zowel individueel als gezamenlijk aan de bewustwording van je stem.

Oefeningen
Bij binnenkomst kun je eerst wat water of thee voor jezelf inschenken en kennismaken met de groep. We doen gezamenlijk een warming-up en gaan aan de slag met het onderwerp van die dag. Ik deel kennis met je en we doen oefeningen, zodat je zelf bewust ervaart hoe je je stem kan gebruiken. 

Masterclass
Na een korte pauze gaan we aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt thuis een lied voorbereid dat je graag zingt en je denkt van tevoren na over waar je graag aan zou willen werken. Denk aan die ene noot die je nooit haalt of misschien vind je het moeilijk om luid te zingen. Kies een lied dat aansluit bij het onderwerp, zodat je het geleerde meteen toe kan passen in de masterclass. Je krijgt maximaal 15 minuten persoonlijke coaching en de groep is er bij betrokken, zodat ook zij leren van jouw vraag en mee kunnen oefenen.

Tijd: van 10.30 tot 12.30 uur
Kosten: €35,- per keer
Locatie: De Musketon Lunetten
Aanmelden: zangpraktijk@astridvanassen.nl
Whatsapp: 06-14578857