Opleiding

Ik heb de driejarige opleiding als Universal Voice Singer, Master en Teacher aan het Universal Voice Institute in Amsterdam in 2019 succesvol afgerond bij Alberto ter Doest.
In December 2020 heb ik de basiscursus 'CVT Professionals Only' bij Cordula Klein Goldewijk afgerond. In februari 2021 ben ik doorgestroomd naar de cursus 'Tools for Teachers' bij Cordula Klein Goldewijk en deze in juli 2021 afgerond.
In september 2021 heb ik een VocalReset gedaan in Spanje. Deze training geeft inzichten hoe je mind je stem en stemgebruik beïnvloedt.

Ervaring

Naast dat ik alweer vele jaren individuele zanglessen en groepslessen geef, heb ik ruim 20 jaar ervaring met verschillende bands en op het podium.
Na een aantal jaar in verschillende coverbands als leadvocalist gezongen te hebben, kon ik als backingvocalist aan de slag in de Utrechtse funkband Gellybooty waarbij ik op grote podia heb gestaan en o.a. getourd heb door Tsjechië.
Daarna heb ik 7 jaar in rockband Kelly The Crook gezongen en schreef ik mijn eigen liedjes. Uit Kelly The Crook ontstond Paradise Punch. Ook weer eigen werk en we schreven vooral mooie kleine popliedjes. Op dit moment zing ik in Acoustic Garden en SoulFuzion. 
Benieuwd? Check de pagina Bands of doe een impressie op van mij.

Het lied hiernaast heb ik samen geschreven met Wim van Brakel: Hier