Reviews

Dit is een greep uit de reviews die ik gekregen heb via google. Wil je ook een review achterlaten? Klik dan op onderstaande knop.

Hanneloes 

Astrid heeft mij enorm geholpen mijn bereik te verhogen, en de angst om hoog te zingen weggenomen. Door mij een andere techniek aan te leren ben ik verder gekomen, super blij met haar!

Niusha

Ik kwam bij Astrid binnen met veel onzekerheid over mijn stem en de angst om uberhaupt te zingen voor iemand. Zij was erg geduldig met mij en stelde mij gerust. Dankzij haar heb ik geleerd waar ik stond en waar ik nog aan moest werken. Momenteel nog bezig met techniek. Zij legt alles zo goed uit waardoor het allemaal heel logisch klinkt en makkelijk op te pakken is. Echt top!

Margret

Mede dankzij Astrid haar kennis en enthousiasme heb ik mijn zangstem en het plezier in zingen weer teruggevonden. Astrid coacht je op een positieve en inspirerende wijze.

Marteke

Astrid is een geweldige zangcoach!! Ze is heel enthousiast en kan erg goed uitleggen en overbrengen, hoe je stem werkt. Ik ben 66 jaar en had nog nooit gezongen. Ik ging voor het eerst op een koor. Ze heeft me enorm geholpen mijn stem te ontwikkelen en mijn stembanden op te rekken. Ik kreeg goede oefeningen, die ze steeds aanpaste, als ze merkte dat iets lastig voor me was. Ik heb heel veel van haar geleerd. Het waren ontzettend fijne lessen, waar ik veel energie van kreeg!