Reviews

 • 'Astrid heeft mij enorm geholpen mijn bereik te verhogen, en de angst om hoog te zingen weggenomen. Door mij een andere techniek aan te leren ben ik verder gekomen, super blij met haar!'

 • 'Ik kwam bij Astrid binnen met veel onzekerheid over mijn stem en de angst om uberhaupt te zingen voor iemand. Zij was erg geduldig met mij en stelde mij gerust. Dankzij haar heb ik geleerd waar ik stond en waar ik nog aan moest werken. Momenteel nog bezig met techniek. Zij legt alles zo goed uit waardoor het allemaal heel logisch klinkt en makkelijk op te pakken is. Echt top!'

 • 'Mijn 13-jarige zegt: het maakt bij Astrid niks uit hoe goed je kan zingen, ze helpt iedereen zoals het bij hem/haar past. Zingen bij haar is vooral heel erg leuk!'

 • Lekker zingen, dat zocht ik. In de proefles voor de zanggroep van Astrid zei ze 'en je wilt toch ook beter worden neem ik aan?' En nu er 15 lessen met de groep verstreken zijn, is beide gelukt. We hebben lekker gezongen en ik kan hoger dan ik dacht, dat gaat me makkelijker af. Wat we leren werkt door in mijn werk: gewoon gaan staan en je laten horen 😅

 • Wat ik mooi vind aan Astrids manier van lesgeven is dat ze erg positief is en je ook blijft uitdagen om steeds een stap verder te zetten. Zowel bij de privélessen als bij de groepslessen kun je je eigen nummers aandragen en zo zing je steeds beter wat je leuk vindt!

 • Astrid is een geweldige zangcoach. Ze heeft het talent om je vertrouwen te geven, in jezelf te geloven en je daardoor optimaal en met veel plezier te laten zingen.
  Vol passie en geduld leert ze de zangtechnieken aan mijn dochter die een verstandelijke beperking heeft. Als ze zingt zijn dit telkens voor haar en voor ons geluksmomenten!

 • Zeer deskundig en enthousiast. Heeft mij snel naar een volgend niveau gebracht. Denkt mee en brengt de theorie heel begrijpelijk over. Top!

 • Heel fijn om zangles te hebben bij Astrid. Een gezellige en ontspannen sfeer! Je krijgt goede oefeningen en handvatten, maar plezier hebben in het zingen is het allerbelangrijkste!

 • 'Astrid heeft me in korte tijd heel veel geleerd over zingen en hoe ik mijn stem nog beter kan gebruiken: hoogte, laagte, variatie in klank etcetc. En ze geeft gewoon superleuk les!

Op google kun je nog meer reviews lezen.
Wil je zelf ook een review achter laten? Klik dan op deze link: