Zangles in Utrecht

Wil je graag leren hoe je met de juiste techniek makkelijker en vrijer kan zingen?

Ik kan je helpen om je stem bewust te gebruiken bij het spreken en zingen. In mijn lessen daag ik je uit om uit je comfortzone te stappen. Ik geef je in dit proces vertrouwen en de benodigde techniek. Daarbij maak ik gebruik van het Universal Voice System.

Proefles
Tijdens de proefles gaan we samen bekijken wat je doel is en waar je de komende tijd aan zou willen werken. Dit kan die ene hoge noot zijn die je graag zou willen halen of misschien wil je wel werken aan dynamiek, intonatie of timing. Je kunt ook werken aan de basis, om bewuster te worden van je stem.
Voor de proefles zoek je een lied uit die je kent, maar waar nog wel de nodige uitdaging in zit. Op YouTube kun je veel instrumentale liedjes vinden. 

Lestijden 
Vanaf 21 jaar kun je kiezen uit een les van 45 of 60 minuten. 
Kinderen vanaf 10 jaar geef ik 30 minuten les, maar kunnen ook kiezen voor een les van 45 minuten.

Periode - vaste lessen
Ik werk in periodes. (tussen de vakanties in) Deze periodes duren gemiddeld 8 weken.
Je kunt je op ieder moment inschrijven en je kunt zelf bepalen hoeveel periodes je les wilt hebben. Je kunt kiezen om iedere week of om de week op les te komen. De vaste lessen geef ik op dinsdag- en woensdagmiddag en soms op vrijdag. De data spreken we samen af.

Losse les
Op donderdagmiddag kun je bij mij een losse les van een uur boeken via mijn boekingspagina. Dit is fijn als je niet meteen een hele periode zangles wilt, maar wel aan je stem wilt werken!

Wil je weten hoe ik zing? Kijk dan bij Impressie!