PRAKTIJK VOOR ZANG- EN STEMCOACHING

Ik ben Astrid van Assen en zingen is mijn passie en daarmee de basis van mijn praktijk.

Passie en zingen gaan wat mij betreft hand in hand. Wat ik het mooiste vind bij de lessen die ik geef is de openheid die ontstaat, zingen is heel puur en het legt je ziel bloot.
Los van de passie staat techniek. Ik geef les volgens het Universal Voice System en kan je op een eenvoudige manier helpen om je stem beter te gebruiken bij het spreken of zingen.

Doel van mijn coaching is het verleggen van jouw grenzen waardoor je beter leert zingen. Ik geef je in dit proces vertrouwen en de benodigde techniek om heerlijk vrij te zingen!

Opleiding en podiumervaring

In 2019 studeerde ik na 3 jaar af aan het Universal Voice Institute als Universal Voice Teacher. Daarnaast heb ik ruim 20 jaar ervaring als zangeres. Hieronder een kort overzicht:

Na een aantal jaar in verschillende coverbands gezongen te hebben begon ik als zangeres in de Utrechtse funkband Gellybooty waarbij ik op grote podia heb gestaan en getourd heb door Tsjechië. Daarna heb ik 7 jaar in rockband Kelly The Crook gezongen en schreef ik mijn eigen liedjes. Daarnaast wilde ik ook graag iets akoestisch doen dus richtte ik Acoustic Garden op, mooie covers in een nieuw jasje. Uit Kelly The Crook ontstond Paradise Punch. Ook weer eigen werk, maar dan mooie kleine popliedjes. Tussendoor heb ik nog een jaar gezongen bij Acid Jazzband Always There. Op dit moment zing ik in funkband What.The.Funk, werk ik als invalzangeres en ben ik bezig met een studioproject.