Stemtrainingen voor bedrijven

Bewust van je stem

Teambuilding: Belten

Wat is Belten?
Met heel veel passie, heel luid zingen, dat is Belten. Belten werkt heel bevrijdend, omdat je veel emoties eruit kan gooien. Tijdens deze workshop leer je o.a. hoe je op een gezonde manier luid kan zingen.

Teambuilding
Samen zingen ontspant, geeft energie en je creƫert een band met elkaar.
Omdat je in een groep zingt is de drempel laag en daardoor minder spannend om jezelf te laten horen.
Deze workshop is zeer geschikt voor teambuilding of als creatief teamuitje.

Inhoud
De workshop duurt 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met o.a. houding, de juiste ademstroom, ademdruk, klankkleur en een beltlied. Je krijgt verschillende oefeningen waardoor je ervaart dat je veel meer kan dan je misschien van tevoren dacht. Hierdoor wordt het nog makkelijker om lekker luid te zingen!
Deze workshop geeft je plezier & energie!


Interesse? Neem dan contact me me op!


Stemtraining

Heb je na een dag spreken wel eens keelpijn, kriebel in je keel of hese stem? Voelt je stem vermoeid? Verkeerd stemgebruik, maar ook stress kan deze klachten veroorzaken.

In deze stemtraining gaan we aan de slag met verschillende oefeningen om je stem gezond te gebruiken. We gaan aan de slag met de LaxVox techniek en de ademhaling. Je krijgt verschillende tools waarbij je leert te voelen en ervaren hoe het is om je stem anders en bewust te gebruiken, waardoor je stemoverbelasting voorkomt.

Heb je geen stemklachten, maar zou je bv graag luider willen leren spreken? Spreek je te snel of klink je onzeker? Kraakt je stem? Klinkt je stem scherp en zou je wel wat donkerder/warmer willen klinken?


Je kunt je stem met simpele oefeningen trainen. Daarbij wordt o.a. gelet op intontatie, articulatie en tempo en lichaamstaal. Je krijgt tools om thuis en op je werk mee te oefenen.

Deze training geef ik in groepsverband, maar je kunt bij mij ook terecht voor individuele stemtraining.

Interesse? Neem dan contact met me op!

Bandworkshop voor Bedrijven

Bandworkshop voor Bedrijven levert een muzikaal programma waarin je samen met je collega's in een echte band gaat spelen of zingen.

Deze workshop is een bijzondere creatieve vorm van teambuilding. Het helpt je om uit je comfortzone te komen en je krijgt een frisse blik op je collega's. Het geeft een gevoel van bonding als je samen speelt en plezier maakt op het podium bij de uitvoering.

Ik geef deze workshop samen met Nico Heilijgers en Franklin Heilijgers.


Wil je ook een band met jouw team? Neem dan contact met me op en samen bespreken we alle mogelijkheden.