Stemtrainingen voor bedrijven

Bewust van je stem

Stemtraining

Hoe klinkt je stem en hoe kun je de klank veranderen of bewuster inzetten?
Je kunt je stem met simpele oefeningen trainen. Daarbij wordt o.a. gelet op intontatie, articulati en tempo, maar ook lichaamstaal telt mee.


In deze stemtraining leer je hoe je bewust en gezond met je stem om kunt gaan. Je krijgt daarbij tools om thuis en op je werk mee te oefenen.

Deze training geef ik in groepsverband, maar je kunt bij mij ook terecht voor individuele stemtraining.


Interesse? Neem dan contact met me op!


Zangworkshop Belten

Met heel veel passie, heel luid zingen, dat is Belten. Belten werkt heel bevrijdend, omdat je al je emoties eruit kan gooien. Tijdens deze workshop leer je hoe je op een gezonde manier luid kan leren zingen.

Iedereen kan Belten, als je maar durft! Omdat je in een groep zingt is de drempel laag om jezelf te laten horen. Door samen te zingen creƫer je een band met elkaar. Deze workshop is heel geschikt voor teambuilding.


De workshop duurt 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met o.a. houding, de juiste ademstroom en ademdruk en klankkleur. Door verschillende oefeningen te doen en toe te passen in een lied, leer je wat je stem allemaal kan. Dat gaat vaak makkelijker dan je van tevoren denkt!

Heb je binnenkort een teamuitje? Neem dan contact me me op!


Bandworkshop voor Bedrijven

Bandworkshop voor Bedrijven levert een muzikaal programma waarin je samen met je collega's in een echte band gaat spelen of zingen.

Deze workshop is een bijzondere creatieve vorm van teambuilding. Het helpt je om uit je comfortzone te komen en je krijgt een frisse blik op je collega's. Het geeft een gevoel van bonding als je samen speelt en plezier maakt op het podium bij de uitvoering.

Ik geef deze workshop samen met Nico Heilijgers en Franklin Heilijgers.


Wil je ook een band met jouw team? Neem dan contact met me op en samen bespreken we alle mogelijkheden.