PRAKTIJK VOOR ZANG- EN STEMCOACHING

Workshop 'Belten zonder stress'

Zingen is leuk en fijn, of je er nu goed in bent of niet. Zingen werkt stressverlagend, want door te zingen activeer je jouw ademhaling waardoor je lichaam en geest ontspant. Daarnaast heeft zingen een stressverlagend effect door het plezier wat je eraan beleeft. Zingen is dus een gezonde activiteit die heel effectief is tegen stress, burn-out en overspannenheid. Het verhoogt ook nog eens je concentratievermogen!

Op dinsdag 5 november 2019 geef ik de bedrijfsworkshop 'Belten zonder stress' bij het Openbaar Ministerie.

Workshop 'Stress en Zingen'

Met stress hebben we allemaal te maken in ons leven. Niet meer in de acute vorm van vroeger om te overleven, maar wel in de chronische vorm van de huidige maatschappij, met alle prikkels, beschikbaarheid, hoge latten en alle verwachtingen in en buiten onszelf waar we graag aan willen voldoen. Stress is een grote aanslag op je gezondheid, vitaliteit en op je levenslust.

* Wil je weer meer van het leven kunnen genieten?
* Wil je je levensenergie weer laten stromen?
* Wil je een dag vol ontspanning en plezier?
* Wil je jezelf weer eens uiten?

Stresscounselor Marileen Louwerse van Vitalitree en ik geven de workshop 'Stress en Zingen'.
Neem contact met ons op voor meer informatie: zangpraktijk@astridvanassen.nl

Zangcoaching Band voor Bedrijven

Band voor Bedrijven levert een muzikaal programma waarin je samen met je collega's in een echte band gaat spelen of zingen. Wij bieden een bijzondere creatieve vorm van teambuilding. Band voor Bedrijven helpt medewerkers hun comfortzone te verruimen, je krijgt een frisse blik op je collega's en een gevoel van bonding als je samen speelt en plezier maakt op het podium bij de uitvoering.

Op dinsdag 17 september waren we uitgenodigd bij Heineken om een workshop te verzorgen. Het was een onvergetelijke middag!

Workshop 'Belten vanuit je buik'

Tijdens de open dag van Vitalitree gaf ik de workshop 'Belten vanuit je buik' aan 16 enthousiaste deelnemers. In deze workshop stond het uiten van je emotie centraal door luid te zingen. Wat was het een leuke dag, met enthousiaste deelnemers die de longen uit hun lijf zongen!