Stemtraining: presenteren

Enthousiast, spannend, duidelijk verstaanbaar… er zijn vele manieren om je stem te gebruiken bij een presentatie. Hoe kun je je stem inzetten om je publiek te blijven boeien, leren om minder snel of minder monotoon te praten en hoe bouw je spanning op in je verhaal met je stem?

Bij deze training leren deelnemers om hun stem afwisselend en optimaal te gebruiken. Hierbij gaan we in op de specifieke wensen van de deelnemers. Er is veel interactie en humor ontbreekt niet. Ik geef deze workshop samen met Elsbeth Booy.

Interesse? Neem dan contact met me op!


Stemtraining: luider spreken

Spreek je wel eens voor grote groepen en heb je daarna last van keelpijn of heesheid? Word je niet gehoord tijdens een vergadering? In deze training leer je op een gezonde manier luider spreken.


Je krijgt uitleg over de werking van je stem en gaat daarmee oefenen. Hoe klink je en hoe kun je de klank veranderen of bewuster inzetten? Wat kun je doen om indruk te maken met je stem? Wat doe je met je houding? We doen veel stemoefeningen en zoeken de grenzen op, want luider spreken is ook durven!


Interesse? Neem dan contact met me op!Bandworkshop voor Bedrijven

Bandworkshop voor Bedrijven levert een muzikaal programma waarin je samen met je collega's in een echte band gaat spelen of zingen.

Deze workshop is een bijzondere creatieve vorm van teambuilding. Het helpt je om uit je comfortzone te komen en je krijgt een frisse blik op je collega's. Het geeft een gevoel van bonding als je samen speelt en plezier maakt op het podium bij de uitvoering.

Ik geef deze workshop samen met Nico Heilijgers en Franklin Heilijgers.


Wil je ook een band met jouw team? Neem dan contact met me op en samen bespreken we alle mogelijkheden.