PRAKTIJK VOOR ZANG- EN STEMCOACHING

Zanglessen - Zangworkshops - Bedrijfsworkshops

Zangworkshop volwassenen

In deze workshop gaan we aan de slag met verschillende, zelfgekozen, popliedjes. De groep is klein, waardoor er individuele aandacht is.
Het volgende komt aan bod: solo- en meerstemmig zingen, improvisatie, dynamiek, techniek, verdieping teksten en we sluiten de workshop af met een optreden.

  • Inschrijven: 3 periodes, hele jaar door
  • Waar: de Musketon Utrecht Lunetten
  • Kosten: €15,- per les (betaling per periode via factuur)
  • Aanmelden: vul het inschrijfformulier in en stuur deze naar: zangpraktijk@astridvanassen.nl

Zangworkshop kids

In deze workshop kiezen de kinderen zelf het liedje uit die ze graag willen zingen. Er wordt samen en solo gezongen, teksten worden uitgezocht, drempels worden genomen, er wordt aandacht besteed aan podiumpresentatie en er wordt gedanst en plezier gemaakt! We sluiten de workshop af met een optreden.

  • Inschrijven: 3 periodes, hele jaar door
  • Waar: de Musketon Utrecht Lunetten
  • Kosten: €11.50 per les (betaling per periode via factuur)
  • Vanaf 7 jaar
  • Aanmelden: vul het inschrijfformulier in en stuur deze naar: zangpraktijk@astridvanassen.nl

Zangworkshop Belten zonder Stress

Energie krijgen van zingen!

Zingen is leuk en fijn, of je er nu goed in bent of niet. Zingen werkt stressverlagend, want door te zingen activeer je jouw ademhaling waardoor je lichaam en geest ontspant. Daarnaast heeft zingen een stressverlagend effect door het plezier wat je eraan beleeft.

In deze workshop ga je luid zingen (Belting) met alle passie die je hebt, zonder druk, zonder stress. Echt luid zingen doe je weinig tot bijna niet in het dagelijks leven, dus je kunt je voorstellen hoe lekker dat kan voelen.

Programma

Bij ieder onderdeel krijg je een uitleg, doen we een oefening en zingen we een lied. We bouwen het zo op, dat je op een gezonde manier lekker luid kan zingen. Je hoeft voor deze workshop niet goed te kunnen zingen, het gaat echt om het uiten van jezelf.

* Ademstroom en ademdruk
* Prestatie-ademhaling
* Stemplooien: kort, dik en gesloten
* Klankruimte: scherp
* Roephouding
* Zingen van een gezamenlijk lied!

De workshop vindt plaatst op:
zaterdag 1 februari 2020 van 12.30 - 14.00 uur
Locatie: Musketon in Utrecht Lunetten
Kosten: €20,- p.p.

Aanmelden: vul het inschrijfformulier in en stuur deze naar: zangpraktijk@astridvanassen.nl

Je kunt deze workshop ook vinden bij: Uitjes.nl

Workshop Stress & Ontspanning

Door een combinatie van mindfulness en zangoefeningen kom je weer tot je kern, waar ontspanning en jezelf uiten vanzelfsprekend zijn.

Met stress hebben we allemaal te maken in ons leven.
Niet meer in de acute vorm van vroeger om te overleven, maar wel in de chronische vorm van de huidige maatschappij, met alle prikkels, beschikbaarheid, hoge latten en alle verwachtingen in en buiten onszelf waar we graag aan willen voldoen. Stress is een grote aanslag op onze gezondheid en vitaliteit, en op onze levenslust.

Wil je weer meer van het leven kunnen genieten?
Wil je je levensenergie weer laten stromen?
Wil je een middag vol ontspanning en plezier?
Wil je jezelf weer eens uiten?

Programma
Na deze dag voel je je energie weer stromen, ben je in verbinding met jezelf, heb je blokkades kunnen opheffen en vastzittende emoties kunnen bevrijden.
Je hebt ervaren hoe je mindfulness en je stem kunt gebruiken om energie te krijgen en je humeur te beïnvloeden. Ook heb je tools gekregen om dit zelf in je leven toe te passen.

De middag bestaat uit een afwisselend programma waarin we gezamenlijk verschillende vormen van mindfulness- en zangoefeningen doen en een handmassagetechniek leren.
Er is een maximum van 10 deelnemers zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.

Deze workshop geef ik met Marileen Louwerse. Marileen heeft haar opleiding tot Stresscounselor en Trainer Hormoonfactor succesvol afgerond bij Sonnevelt opleidingen en heeft een vitaliteitscentrum in De Bilt. Daarnaast leidt zij samen met haar man een wekelijkse meditatiegroep. Met haar rustige geaarde persoonlijkheid weet zij een fijne bedding te creeren.

De workshop vindt plaats op:
zaterdag 8 februari 2020 van 13.00 – 17.00 uur
Locatie: VitaliTree, Dorpsstraat vo Steenstraat 12 in De Bilt
Investering: €40,-

Aanmelden: vul het inschrijfformulier in en stuur deze naar: zangpraktijk@astridvanassen.nl

Trouwen

Ga je trouwen en wil je live-muziek tijdens de ceremonie of op het feest? Dan kom ik graag, samen met mijn gitarist, bij je zingen! Ik zing dan jouw favoriete liedje op de mooiste dag van je leven!
Neem contact met me op voor de mogelijkheden!